Selecteer een pagina

Casebesprekingen/tekstenuur

casebesprekingen

-Hey lieve, prachtige expertvrouw!

Op deze pagina zie je de opnames terug van de casebesprekingen/teksten die zijn voorgelegd. 

Door deze sessies bij te wonen en/of terug te kijken, doe je veel kennis op voor jouw eigen schrijven. 

Je kunt altijd zelf een tekst indienen: een blog, post, nieuwsbrief, iets anders: wat je wil. Ook als je niet live aanwezig kunt zijn. Je ontvangt in je mailbox altijd een reminder zodat je zeker op tijd bent als je jouw tekst voor wil leggen.

Liefs, 

 

Marianne

Sessie 1

In deze sessie 2 blogs. Het blog van Andra over piekeren en het blog van Kathleen over de voordelen van straffen en belonen.

Een heel goed voorbeeld om de verschillen te zien tussen diepgang, wanneer je dat wél kunt pakken, en schrijven om meteen een ‘probleem’ van je klant op te pakken, op een toegankelijke manier.

En zo zijn er nog meer tips uit te halen …

 

Sessie 2

In deze sessie 2 blogs en een LinkedIn introductietekst (de 2 regels onder je naam) plus samenvatting – zie dat als je bio. We starten met de biobeschrijving van Hèlen,. Laat deze je inspireren voor die van jou. Dan het blog van Esther en dan die van Daniëlle.

Je ontdekt goed hoe belangrijk het is dat de tekst aansluit op de titel die je aan een blog geeft en hoe je test of je CTA zo ‘heet’ genoeg is voor je lievelingsmens om op te klikken.