Casebesprekingen/tekstenuur

casebesprekingen

-Hey lieve, prachtige expertvrouw!

Op deze pagina zie je de opnames terug van de casebesprekingen/teksten die zijn voorgelegd. 

Door deze sessies bij te wonen en/of terug te kijken, doe je veel kennis op voor jouw eigen schrijven. 

Je kunt altijd zelf een tekst indienen: een blog, post, nieuwsbrief, iets anders: wat je wil. Ook als je niet live aanwezig kunt zijn. Je ontvangt in je mailbox altijd een reminder zodat je zeker op tijd bent als je jouw tekst voor wil leggen.

Liefs, 

 

Marianne

Sessie 1

5 oktober 2022

In deze sessie 2 blogs. Het blog van Andra over piekeren en het blog van Kathleen over de voordelen van straffen en belonen.

Een heel goed voorbeeld om de verschillen te zien tussen diepgang, wanneer je dat wél kunt pakken, en schrijven om meteen een ‘probleem’ van je klant op te pakken, op een toegankelijke manier.

En zo zijn er nog meer tips uit te halen …

 

Sessie 2

3 november 2022

In deze sessie 2 blogs en een LinkedIn introductietekst (de 2 regels onder je naam) plus samenvatting – zie dat als je bio. We starten met de biobeschrijving van Hèlen. Laat deze je inspireren voor die van jou. Dan het blog van Esther en dan die van Daniëlle.

Je ontdekt goed hoe belangrijk het is dat de tekst aansluit op de titel die je aan een blog geeft en hoe je test of je CTA zo ‘heet’ genoeg is voor je lievelingsmens om op te klikken.

Sessie 3

7 december 2022

In deze sessie 1 blog, een eerste opvolgmail na een challenge – waarin mensen worden warmgemaakt voor een aanbod – en pitchteksten (teksten op basis waarvan je jezelf voorstelt als je bijvoorbeeld een netwerkmeeting hebt.) Met deze laatste starten we.

Je ontdekt hoe je je kunt voorbereiden op zo’n pitchmoment en hoe je uit je teksten een basis kunt pakken, hoe je teksten zo schrijft dat je klant zich aangesproken voelt, kritisch kijken naar je aanbod en hoe je klant in een hele journey gedragen wordt, ook in tekst.

Sessie 4

4 januari 2023

In deze sessie de over-mij pagina van Esther.
Waar mag je allemaal op letten bij een over mij pagina? (Wil je meer weten, check de bijpassende module in Makkelijke Marketing ook even!)

Sessie 5

1 februari 2023

In deze sessie 2 salespages.

Waar moet je op letten bij een salespage? Een salespage gaat om emotie. Kopen is emotie, dat heb je misschien wel eens eerder gehoord.
Mensen verlangen ergens naar, daar zit die emotie.

Het gaat erom mensen mee te nemen en laten zien dat ze bij jou hun verlangens waar kunnen maken.

Niet om ze de arm op de rug te draaien, maar om te laten zien dat hun oplossing echt dichtbij is. Het is aan de mensen zelf nog altijd of ze wel of niet met je willen werken.

Sessie 6

1 maart 2023

In deze sessie 1 blog

Zijn alle zinnen nodig? 
Dialect in je blog?
De overgang naar de CTA
Storytelling
Hardop voorlezen helpt gekke zinnen te vinden.