Info Expert powerhouse

jaarprogramma

info Expert powerhouse jaarprogramma

Het kán!

Vol vertrouwen je business draaien op jouw manier. En marketing doen terwijl je ervan geniet.  Dat ga je met het Jaarprogramma doen.

Meedoen met het Jaarprogramma Powerhouse Expert van de House of Content betekent dat jij vol zelfvertrouwen zichtbaar gaat zijn en dat klanten niet kunnen wachten om met jou te werken. Het Jaarprogramma is het programma waar dat ploeteren om nieuwe klanten te vinden verandert in … klanten die hun weg vinden naar jou, die dolgraag willen werken met jou, terwijl jij gewoon doet wat jij het allerleukste vindt!

Jouw expertise heb je niet voor niets.
En het kan niet wachten zichzelf schaamteloos te laten zien.
Op een unieke wijze die alleen jij maar embodyen kan.
Dit Jaarprogramma gaat aan alle oppervlakkige marketingcursussen en gratis tips voorbij. Net als aan alle buitenkant-brandtrajcten.

Want jouw expertise zichtbaar maken?
Dat doe je op een ander niveau.

 

Marianne Canters house of content schrijfcoach

hetkan

deur naar entrance

Ik geloof dat je mij niet zomaar volgt. En ik geloof ook dat je niet voor niets op deze pagina bent.

Zelf vraag ik altijd, wanneer ik een nieuwe leap wil maken, dat op mijn pad te sturen wat ik nodig heb. Het kan zomaar zijn dat jij dat ook deed. En daar ben ik dan ?

banner module business

Schrijven? Dat kan ik niet, dacht ik. Maar Marianne heeft me laten zien dat ik dat wel kan. Jolanda 

Ik vroeg me af of ik het wel zou kunnen en ging naar huis met lef: aan de slag! Franca

Mijn ogen zijn geopend en ik ben wakker geschud. De sfeer, de persoonlijkheid en de openheid maakt het het waard om meer dan 1,5 uur in de auto te zitten. Het was super! Ruby

Een eyeopener voor de eigen creativiteit en leerzaam. Het is boeiend de kennis van Marianne te mogen ontvangen, een mensenmens en een lieverd. Franka

Ik heb de afgelopen maanden veel geleerd en ben klaar voor een nieuwe start om zichtbaar te worden. Pamela

Focus op wat echt belangrijk is: rust, ruimte en verdieping, geïnspireerd door haar schrijfopdrachten. Veronique

Marianne is een gepassioneerde schrijfcoach. Ze weet levendig haar kennis over te brengen, waarbij herkenbaarheid voor mij heel belangrijk was. Veel inzichten, handige tips en handvatten, én heerlijk puur eten en drinken. Lonneke  

Praktische tips, heldere structuur en een liefdevolle schop onder de kont om het te gaan doen. Madeleine

Klaar

Als je op deze pagina bent, dan betekent het dat je klaar bent met het zoeken en het ploeteren.
Klaar met het af en toe posten omdat dat moet.
Klaar met het toepassen van formules die op een of andere manier niet het succes brengen dat wel wordt beloofd.

Je bent er klaar mee.

Je bent er klaar mee, maar wel ready for:

Een nieuw level. Op een ander niveau.
Een brand new marketingspel.
Een spel waardoor je meer klanten kunt helpen, puur door te doen waar jij zo van houdt.

Diep vanbinnen weet je dat je dat het liefste wil.
Elke dag.

Do what you love and love what you do.

Dat is waar je klaar voor bent.

 

Next level

De formule ligt in

jou

 • Je wil loskomen van het jezelf – onbewust – steeds vergelijken met anderen in je markt en je daardoor steeds weer lamgeslagen voelen.
 • Je wil loskomen van het idee dat je toch misschien een soort bedrieger bent. Want je bent misschien wel coach, maar jouw leven loopt ook niet altijd … Of je bent misschien wel specialist op een bepaald gebied, maar het huis van de schilder … dat speelt bij jou ook.
 • Je wil loskomen van het gevoel dat je niet goed genoeg bent en niet waardevol genoeg om dat expertpodium te pakken, dat je wel heel graag pakken wil.
 • Je wil loskomen van je steeds bezig houden met wat anderen er van zullen vinden, als je in actie komt.
 • Je wil loskomen van het gevoel dat het toch allemaal geen effect heeft wat je doet.

  Dat remt namelijk allemaal af.

Je wil hiervan loskomen omdat je diep vanbinnen weet dat je deze hele ondernemersreis niet voor niets bent begonnen. Je hebt iets te brengen, dat weet je.
Je wil groeien. Iets in je geeft aan dat je dat ook kan. Je weet dat je jouw expertise, wijsheid en ervaring niet voor niets in je hebt. Je voelt dat je daar op jouw manier echt succesvol mee kunt zijn.

Iets in je zegt dat je daar ook voor mag gaan, 100%. Dat je de acties op mag gaan pakken die gewoon goed voelen. Omdat het nu ook écht tijd is om dat te gaan doen.

Je zoektocht is niet naar de perfecte formule zoals die opgelegd wordt en voorgedaan wordt door anderen. Het gaat om de formule te vinden die besloten ligt in jou. Dan kom je van al die remmen los.

Hoe komt het dan dat anderen wel succesvol met die ene makkelijke formule zijn?

Je vraagt het je misschien wel eens af. Succesvolle marketing- en businesscoaches die op social media van alles delen over hoe ze dat hebben gedaan. Maar soms lijkt het of ze niet álles delen.
Omdat jij datzelfde succes nog niet hebt.

Er moet iets zijn wat zij doen, wat jij nog niet weet …

Ik herken dat gevoel.

Zeker omdat ik ook alles deed, alles volgde, overal bij was. In eerste instantie gratis, daarna betaald.
En toch voelde ik dat ik er op deze manier niet kwam.

Hoe anders is dat nu!

Ik draai mijn bedrijf op mijn manier. Voer mijn marketing op mijn manier. Deel de content zoals ik dat graag wil. Zonder een vaste formule. Maar helemaal passend bij mij en de manier waarop ik het liefste werken wil – mijn eigen formule dus.

Dat is waarom ik elke dag zo energiek ben.
Dat is waarom ik zoveel ideeën krijg én uitvoer.
Dat is waarom ik steeds nieuwe klanten krijg, en zeker waarom klanten graag blijven komen bij mij.
Met de meeste klanten werk ik al jarenlang. Heb ik ook een band opgebouwd. Daar geniet ik van!

Op deze manier geef ik het beste van mezelf aan mij, aan hen en aan de mensen om me heen. En dat bouw allemaal ín mijn bedrijf.
Zodat ik kan leven zoals ik dat wil. Mijn dagen in kan richten zoals ik dat wil.
En kan werken (want daar hou ik van) met de mensen van wie ik hou, die mij energie geven, op elk niveau.

Hoe ik dat deed?

IK ZETTE MEZELF VOOROP.

Mijzelf, mijn energie en alles wat ik aan kennis, wijsheid en expertise had vergaard, zette ik voorop. Ik maakte bewust de beslissing alles wat ik in me had te gaan geven aan de wereld om me heen. Mijn energie daarvoor in te zetten. Beginnende vanuit mij en wat ik daarvoor nodig had.

Ik besloot mijzelf en alles wat ik in me had áán te gaan kijken.
Dus ook alle angsten. Alle schaamte. Al het schuldgevoel. Alle jaloezie. De frustratie. De boosheid. Alles wat er in me zat.

Ik besloot te gaan doen wat mij het meest blij maakte en mijn standaard te vernieuwen als het gaat om mijzelf.
Wat accepteer ik nog wel en wat niet?

Ik besloot ‘mezelf goed voelen over mezelf’ en ‘trots zijn op mijn expertise’ op 1 te zetten.
En ik besloot alles te doen om schaamteloos als mezelf zichtbaar te zijn, met mijn expertise, vanuit mijn passie.

Ik besloot mijn werk en marketing (en mijn leven) in te gaan richten volgens de blueprint die past bij mij. De missie die ik heb. En mijn unieke en authentieke expertcode helpt me daarbij.

Alle kennis en wijsheid, ervaringen en kwaliteit die ik heb opgedaan stel ik ten dienste van jou in het Powerhouse Expert Jaarprogramma van The House of Content. Met dat jaarprogramma ga jij dit ook doen.
Jezelf voorop zetten. Jouw ambities. De dromen die je hebt. Waarbij je je bedrijf en je marketing gaat voeren vanuit jouw eigen unieke authentieke blueprint. Precies zoals het goed voelt voor jou. En zoals het automatisch goed voelt voor de klanten die jij het liefste helpt.

Alles wat je daarvoor nodig hebt, krijg je als je 1 september met het programma start.

Ik heb bij Marianne verschillende programma’s gevolgd. Stuk voor stuk heel waardevol. Marianne legt haar hele ziel en zaligheid in haar programma’s en dat merk je. Ze is persoonlijk betrokken bij je. Op dit moment zit ik in haar membership en is ze niet alleen mijn schrijfcoach maar ook een business coach. Een uurtje sparren met Marianne en je zit weer vol nieuwe (content) ideeën. Daniëlle

De beste keuze die ik de afgelopen tijd heb gemaakt, is werken met jou als schrijfcoach. Jij bent een geschenk uit de hemel voor mij! Becky

Van alle coachingsopleidingen en -trajecten die ik heb gevolgd, is het traject dat ik het afgelopen jaar met Marianne heb gedaan, het meest waardevol. Judith

 

Ik leerde het schrijven van blogs bij Marianne. Uit de eerste 12 blogs haalde ik maar liefst 7 nieuwe klanten. En nog steeds groeien we door. De blogs die ik schrijf dragen daar zeker aan bij. Esther

Marianne zorgt ervoor dat jij het ziet, voelt en gaat doen. Stap voor stap, gestructureerd, met aanmoedigingen op de momenten dat je ze nodig hebt. Anne

 De kracht van Marianne is dat ze zaken op een onbevangen manier benadert waardoor ze hele verrassende resultaten boekt. Giel

Marianne Canters house of content schrijfcoach

Laten we even eerlijk zijn

En laat ik even eerlijk zijn.

Al die formules die anderen succes hebben gebracht, zijn geen garantie voor jouw succes.
Veel van die formules gooien zelfs de rem er bij je op, in plaats van dat je ze het succes brengen waar je zo naar verlangt.

Ze werken gewoon niet.

En ze kunnen er ook nog eens voor zorgen dat je het idee hebt dat je faalt. Dat je niet goed genoeg bent. Niet waardevol genoeg. Dat je het gewoon niet goed doet.

Ondertussen komen er steeds meer formules, events en andere programma’s bij.

En ja: inderdaad zijn er heel veel mensen die wel het succes leven dat ze graag hebben, misschien zelfs door die ‘kant-en-klaar’-formules, maar er zijn er nog veel meer die dat niet doen, en die nog steeds in de kantlijn aan het ploeteren zijn.

Omdat de meeste formules, alsook de events en programma’s over de buitenkant gaan. En niets met jouw intrinsieke expertise en wijsheid doen. Ze doen niets met de waarde die jij in je hebt en niets met wat je eventueel tegenhoudt.

Eerlijk. Al die e-books, guru’s, events, programma’s en formules vertellen je wat je allemaal kunt doen.  
Maar geven niet aan hoe jij je expertise in verhalen deelt, in content vertaalt, op zo’n manier dat de expert in jou schaamteloos naar voren kan komen. Hoe dat moeiteloos kan. Vanuit een flow.

Ik zie die formules als de oude manier van marketing voeren.
Dat leerde ik je in mijn trainingen ook.

Ik heb ook formules gegeven.
Ik dacht ook echt dat de formules, zoals ik ze had geleerd en toepaste, hèt geheim waren.
Ik leerde later dat zij het geheim niet zijn. Maar dat het geheim ligt … in jou.
En dat het geheim dus per persoon, per bedrijf verschillend is.
Logisch dat een standaardformule niet per se past.

Gelukkig ben ik dat in de praktijk gaan zien en ervaren door de intensieve samenwerkingen die ik met ondernemers ben aangegaan. Ik leerde dat het anders werkt dan ‘gewoon even die formule’ gebruiken of de stappen volgen die die andere ondernemer ook heeft gezet. Net zoals jij dat inmiddels hebt ontdekt.
Als dat anders zou zijn, zou je nu niet op deze pagina zijn toch?

Mijn geluk is dat ik intensief mee ben gaan kijken met andere ondernemers, en ontdekte dat een kant-en-klaarformule bijna niet werken kan – omdat er nog veel meer is dat ín jou als ondernemer een rol speelt. Iedereen doorloopt andere processen. Iedereen heeft andere gevoelens en overtuigingen. Iedereen heeft andere ervaringen en verhalen. One size fits all werkt niet.

Het klikte in mijn mijn hoofd.

Ineens zag ik ook hoe alles wat ik had ontwikkeld in mijn bedrijf logisch volgde op elkaar.
En dat dit álles, samen met mijn eigen persoonlijke input, het allerbeste werkt.

Succesvol zijn met je bedrijf, werken met de leukste klanten en genieten van wat je doet heeft meer nodig dan een e-boek of webinar met een formule of het opvolgen van stappen die een ander heeft gezet.

Het gaat verder dan een visionboard. Het gaat verder dan een stappenplan. Het gaat verder dan de mooiste fotoshoot en een leuk logo. Het gaat verder dan die website, het gaat verder dan seo, het gaat verder een gratis weggever maken met funnel, het gaat verder dan een add, het gaat verder dan online actief en aanwezig zijn. En het gaat zéker verder dan iets in de lucht gooien en verwachten dat je klanten morgen in rijen voor je deur staan.

  Jij bent uniek

  Marketing is meer dan stappen volgen of formules toepassen. Daardoor groeit je business niet.

  Het gaat verder dan dat. Of vooral: dieper dan dat. Maar daarover hoor je verder weinig tot niets.

  Bij mij klikte het ineens. Door wat ik voelde en zag gebeuren bij mij. Door wat ik voelde en zag gebeuren bij anderen en bij mijn klanten.

  In het Jaarprogramma krijg je alles van mij bij elkaar. Met mijn persoonlijke aandacht voor jou.

   

  brainpicking met marianne

  jijbentuniek

  Ik heb een andere benadering van marketing en van content. Die samengaat met een diepgaande verandering in jou, waardoor je je expertise gaat embodyen. Jij gaat inderdaad intrinsiek voelen dat je die expert bent en dat je dat podium pakken kan. Op jouw eigen manier. In jouw eigen stijl.

  Ieder mens is uniek. Elke ondernemer is uniek. We zitten allemaal anders in elkaar. We hebben allemaal een andere expertise, een eigen energie. Hoe zou een en dezelfde formule dan kunnen beloven succesvol te zijn voor jou?

  Mijn benadering is persoonlijk. Omdat je uniek bent. Omdat jij een eigen wijsheid in je hebt, een persoonlijk ontwikkelde expertise door de ervaringen die jij op hebt gedaan. Niemand heeft dat hetzelfde als jij.

  En ja, ook je leven is uniek. Hoe jij het leidt. Hoe jij het wil leiden. Ik zou doodongelukkig worden als ik elke dag in een hangmat in de tropen lag. Alleen maar aan het reizen was. Dat is niet mijn definitie van succes. Dus ook zelfs die definitie is uniek. En die is nodig voor jezelf om te begrijpen als je voor succes wil gaan.

  Ik ga uit van jouw dromen. Van jouw visie. Je missie. Dat wat jij brengen wil. Hoe jij van betekenis wil zijn. En wat past bij jou. Samen met jou ga ik kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij daar kunt komen staan waar jij wil staan. En wat er vanbinnen nodig is om te doen.

  Ik geloof dat jij kunt bereiken en neerzetten waar jij van droomt. Terwijl je doet waar je van houdt en de beste versie wordt van jou. In flow. Met liefde en plezier. Online en offline. Voor de leukste klanten die dolgraag willen werken met jou.

  Dat is waar het jouw ondernemerschap echt gaaf gaat zijn.

  Lijkt dit op jou?

  soutterainsessie foto 2

   

  • Je hebt al veel cursussen gedaan en workshops gevolgd, de meeste niet eens afgemaakt en af en toe heeft het wel wat gebracht, maar overall veranderde er niet veel.
  • Je krijgt af en toe een boost dat je actief maakt online, maar dan ineens trek je je terug. Het levert niet op wat je eigenlijk wil.
  • Je bent lang aan het nadenken over de tarieven die je hanteert.
  • Je werkt, maar doet niet 100% wat je nu werkelijk het allerliefste zou willen doen.
  • Je voelt je soms een bedrieger.
  • Je hebt allerlei dromen maar begint je steeds vaker af te vragen of je wel bent weggelegd voor die dromen.
  • Je wil graag meer omzet draaien, doet er van alles voor, maar het lijkt niet echt zoden aan de dijk te zetten.
  • Je bent klaar met steeds naar anderen te kijken hoe succesvol ze zijn.
  • Je wil nu echt door gaan pakken, want het is tijd dat nu ook echt te gaan doen.
  • Je bent klaar dat commitment aan te gaan, en die uitdaging aan te gaan uit de comfort zone te komen.
  • Je wil gaan genieten van wat je doet met je bedrijf, en stoppen met ploeteren.
  • Je wil van betekenis zijn, en die missie die je voelt, dat vuurtje dat tóch in je brandt, leven gaan geven binnen je bedrijf.
  • Je zoekt iemand die dit met jou op wil gaan pakken, omdat je weet dat de visie van een ander voor jou vernieuwend kan zijn.
  • Je wil niet meer het idee hebben dat je het allemaal alleen moet doen.

  Dat hoeft ook niet.

  Heb jij op een of meer van de bovenstaande stellingen JA gezegd, dan is het Jaarprogramma Powerhouse Expert voor jou.

  Over het programma en waarom je mee wil doen

  Het Powerhouse Expert Jaarprogramma van The House of Content is een jaarprogramma waarin je persoonlijk wordt begeleid door Marianne. Samen doorlopen jullie de verschillende trainingen en livedagen waardoor je steeds opnieuw in je expertise, wijsheden en verhalen wordt uitgedaagd.

  Het journalen speelt een grote rol in het programma, Marianne stelt je dagelijks de vragen die je nodig hebt. Vragen die je helpen de beste versie van jezelf te worden, de beste versie van je bedrijf neer te zetten en op een natuurlijke manier je expertise dat podium te geven dat het verdient.

  In het jaarprogramma krijg je toegang tot alle kamers van The House of Content, waardoor je al meteen een prachtige contentcreatie- en marketingreis aangaat. 1 op 1-sessies, samenwerkdagen, Q&A’s, speciale sessies met externe teachers, livedagen die je samen met de andere Powerhouses mee gaat maken: dit krijg je op geen enkel ander adres.  

  Je krijgt niet zomaar een database vol formules, alhoewel die er wel zijn, maar je gaat er doorheen op een manier die bij je past.

  Alle trainingen zijn ingepland en worden live door Marianne geleid.

  Voorafgaand aan elke maand ontvang je een kalender met de belangrijke dagen die je in je agenda zetten kunt. Je weet precies wanneer de Q&A’s zijn, de samenwerkdagen, de livedagen, en je plant zelf de 1 op 1 sessies rechtstreeks in haar agenda in.

  Alles wordt opgenomen zodat je kunt terugkijken (behalve de livedagen op locatie dan), als je er onverhoopt een keer niet bij kunt zijn. Live aanwezig zijn is voor jezelf wel het fijnste om te doen. Door het hele jaar samen toegewijd te zijn aan wat jij wil neer gaan zetten, ga je het grootste succes behalen. Dat is waarom je mee wil doen. Samen met de andere Powerhouse Experts.

  Q&A's marianne canters schrijfcoach

  Het gaat om

  body, mind & spirit, het gaat om

  jouw expertise en het gaat om verbinding.

  Wil jij je expertise gaan embodyen en dat podium gaan geven? Wil jij oprecht van betekenis zijn voor jouw mensen? Voor meer mensen dan nu? Wil jij je dromen waar gaan maken, je missie gaan leven en doen wat je werkelijk wil doen, vanuit ease, flow en fun? Content gaan creëren die het verschil gaat betekenen, omdat die authentiek is: van jou? En daardoor die klanten aantrekt die dolgraag met je willen werken – en jij met hen?

  Wil jij ook elke dag doen waar je van houdt en daarmee dat leven en bedrijf leiden op jouw manier? Vanuit hoe jij jouw expertise vorm geeft?

  Dan is het jaarprogramma hét programma voor jou.

  Je niet bereid bent jezelf en je ambities op één te gaan zetten.

  Je een snelle gemaksformule zoekt die je succes brengt terwijl je slaapt (ik zeg overigens niet dat dat niet kan).

  Je van mening bent dat je alles al weet wat je gaat leren omdat je wel eens wat cursussen hebt gedaan.

  Je niet bereid bent tijd te investeren om de beste versie van jou te worden.

  Je niet bereid bent anders naar jezelf, je overtuigingen en je expertise te kijken.

  Je niet bereid bent de oefeningen te doen of de journalvragen in je journal mee te nemen.

  Je niet bereid bent te investeren in jezelf – want dat is wat je doet als je het jaarprogramma gaat volgen.

  Je niet bereid bent nieuwsgierig te zijn en te experimenteren om zo te onderzoeken wat écht werkt voor jou.

  Je niet bereid bent uit je comfort zone te gaan.

  Lees het volgende ook nog even goed.

  Je bent al zo ver gekomen met het lezen van deze pagina.

  Dat betekent waarschijnlijk dat je echt overweegt dit Jaarprogramma te gaan doen. Misschien vraag je je af hoe dit dan anders gaat zijn en ben je misschien toch bang dat het weer een training is die op de plank komt te staan. En dat je dus geen resultaat behaalt.

  Weet dat het alleen al anders is vanwege het persoonlijke contact. De live begeleiding. De sparsessies die alles te maken hebben met jouw expertise. Dat kán niet op de plank. Omdat ik er gewoon steeds ben.

  Het is ook niet een programma waarna ik je weer een nieuwe upsell doe om verder te komen. Dit Jaarprogramma is zo transformerend dat je na dit jaar je expertise ademt, moeiteloos je content creëert en neerzet wat je wil neerzetten. Er is geen next level programma meer.

  Ik zet alles van mezelf in voor jou. Ik maak het inzichtelijk. En ik laat het je ervaren. Je gaat het beleven. Dit programma brengt je het succes en het resultaat dat je voor ogen hebt én dat past bij jou.

  In het jaarprogramma:

  • Journalprompts die je steil achterover doen slaan
  • Bedtime visualisaties (gericht op energie en embodying expertise)
  • Limiting Believe Blaster: de methode die ik leerde en steeds toepas om alles wat mij klein houdt steeds opnieuw te tackelen
  • Praktijkcases die inzicht geven in hoe marketing nu in real life werkt
  • Livedagen: Masterclass bloggen, Expert Experience, Content Tweedaagse, Workshop Stories maken, Missie-event – allemaal gericht op je expert-verhaal
  • 1 op 1 VIP-dag contentstrategie
  • 6 x 1 op 1 sessie – zelf in te plannen in de agenda van Marianne
  • Schrijf-toolkit contentcreatie
  • Workshop Marketingplan 2023/Workshop Dromen & Doelstellingen
  • Samenwerkdagen, voorafgegaan door Q&A’s
  • Inspiratiesessies door aanvullende experts (guest-teachers)
  • Elk moment toegang tot 100 dagen Schrijfgeluk en 365 Geluk (journalprogramma’s)
  • Gloednieuw Business-Journalprogramma
  • Brainpickingsessies met Marianne en whatsapp-contact wanneer je inzicht nodig hebt.
  • Online cursussen: Makkelijke Marketing, de Deep Dive, Storytelling/creatief schrijven, Jouw expertise in een boek, talk of online programma – hoe doe je dat?

   

  Ik gooi je niet in het diepe.
  Voorafgaand aan elke maand ontvang je een kalender met wat er die maand te doen is, zodat je daar rekening mee kunt houden in je agenda.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer start het programma?
  Het start in september 2023 en loopt tot en met augustus 2024

  Hoe kan ik meedoen?
  Binnenkort kun je een 1 op 1 rondleiding aanvragen door het House of Content. Dan maak je vrijblijvend kennis met het huis en met Marianne, zodat jullie allebei kunnen kijken of jullie een match zijn samen.

  Waar zijn de livedagen?
  De livedagen vinden plaats (tenzij je er een ander bericht over krijgt) bij de Keukentafel in Geldrop (bij Eindhoven).

  Is al bekend wanneer die livedagen en de andere sessies plaatsvinden?
  Alle data van de activiteiten staan opgenomen in de Thuiskalender van de agenda. Wanneer je voor het programma kiest, dan kies je ervoor jezelf, je missie en je ambitie op één te zetten en dus de livedagen meteen al in je agenda te zetten. Je weet ruim om tijd wanneer wat plaatsvindt. Daarnaast ontvang je als deelnemer een kalender per maand waardoor je weet welke oefeningen je wanneer kun gaan doen.

  Wat is de investering voor het programma?
  Dat vertelt Marianne je graag tijdens de 1 op 1 rondleiding, zodat je heel goed kunt afwegen of je dat bedrag in jezelf, je ambitie en expertise wil investeren. Want dat is hoe je die investering kunt zien. Een jaar lang totale focus op jou.

  Ik heb het druk. En kan ik dan dit er ook nog eens bij doen?
  Een hele interessante vraag. Waar heb je het allemaal druk mee? Ben je al helemaal blij, druk bezig met je expertise zoals je die neer wil zetten, en werpt het vruchten af, dan hoef je dit Jaarprogramma niet te overwegen. Heb je echter ambities waarvan je weet dat je die niet volledig oppakt, omdat je er vooral druk over bent in je hoofd, waardoor het voelt alsof je het druk hebt? Dan is het zeker tijd dit erbij te doen.
  Het gaat om jezelf committeren aan en inzetten voor jouw succes. Uiteindelijk gaat het Jaarprogramma ervoor zorgen dat je je marketing en content vanuit gemak en vooral plezier gaat doen. De betekenis van ’druk’ verandert hierdoor ook.

  Hoe lang blijf ik toegang hebben tot het materiaal van het Jaarprogramma?
  De toegang blijft deels voor altijd. Zodat je steeds alle tools kunt gebruiken. Ook wanneer voor jou het Jaarprogramma is afgelopen.
  De persoonlijke begeleiding is na het jaar van deelname – in deze Expert Powerhouse-vorm – wel voorbij. De tools blijven beschikbaar.

  Heb ik gegarandeerd resultaat?
  In het programma krijg je alles van Marianne plus haar persoonlijke begeleiding. Het is nog altijd aan jezelf en hoe gecommitteerd je te werk gaat. Je bent altijd verantwoordelijk voor je eigen succes. Omdat jij degene bent die het gaat doen; jij gaat zelf integreren en implementeren. Als je toegewijd bent aan jouw succes, net zoals Marianne dat is, dan gaat het jaarprogramma je brengen wat jij voor ogen hebt, passend bij jou en de mensen voor wie jij van betekenis wil zijn met je expertise.

  It’s all about you.
  Love what you do, do what you love.
  En zorg dat het allemaal past bij hoe jij je business, je expertise, je marketing (en daardoor ook je leven) zo leeft, dat je elke dag genieten kan.

   

  Zeg vaarwel tegen het gezoek en geploeter.

  Ik kijk naar je uit!

  Liefs, Marianne

   

  JA

   

  Ik wil graag een 1 op 1 rondleiding om te ontdekken of en hoe het huis past bij mij en mijn expertise:

  Work With Me