Reageer op: Stel jezelf voor

House of Content Forums House of Content Stel jezelf voor Reageer op: Stel jezelf voor

#764
Miranda Romer
Deelnemer

Hallo huisgenoten! Na de housewarming party kon ik niet anders dan me hiervoor aanmelden en op de bank duiken. Er borrelde zo veel in mijn hoofd! En dat is ook mijn uitdaging: ik doe veel, kan veel, weet veel… maar hoe combineer ik dat nou tot iets geweldigs waarmee ik mijn droom – vrouwen ondersteunen op hun pad naar zichtbaarheid, naar authenticiteit en naar in hun kracht staan.

Mijn bedrijven heten Zichtbaar Jij en Zichtbaar in je Kracht (beide onder die naam te vinden op insta en facebook). De eerste is vooral gericht op coaching, workshops & fotografie, de tweede op de kracht van essentiële oliën ter ondersteuning van mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Daarbij horen spiritualiteit en natuur op de een of andere manier ook nog in het rijtje thuis. Het is hoog tijd om zelf rechtop te staan en me te laten zien!

Ik ben Miranda Römer, 54 jaar jong, getrouwd met René en woonachtig in Lelystad. Van oorsprong heb ik arbeids-en organisatie psychologie gestudeerd, vroeger wilde ik lerares of maatschappelijk werkster worden. Oh ja, mijn grote droom is om over een paar jaar locatie onafhankelijk te kunnen werken, want… dan willen we heel graag emigreren naar Portugal. Tja…

Meer weten? Vraag en ik antwoord!