Reageer op: Stel jezelf voor

House of Content Forums House of Content Stel jezelf voor Reageer op: Stel jezelf voor

#803
Elvire Nesselaar
Deelnemer

Hoi hoi Elvire Nesselaar (huidverbetering voor hem & haar) is mijn naam en ik ben dè rimpelkiller van het zuiden. In Tilburg om specifieker te zijn. Ik help 30 plussers, adviseer en begeleid ze om een gezonde huid te behouden. Zowel van buiten als van binnen. Het wordt een spannende tijd voor mij. Ik wil iets nieuws gaan opzetten in de vorm van een jaarprogramma. En ik ben er achter gekomen dat ik dat niet niet alleen kan.
Mijn SM kanalen zijn FB, Insta, IN. Daar begint het al, dat is mijn eerste uitdaging. Uit mijn comfort zone komen en meer van mezelf laten zien! Wat dat doe ik véél te weinig. Ach ja je bent nooit te oud om te leren 🙂
http://www.elvirenesselaar.nl
http://www.instagram.com/elvirenesselaar/
https://nl.linkedin.com/in/elvirenesselaar/
http://www.facebook.com/elvire.nesselaarschoonheidsspecialist

Ik ben 68 en inmiddels al een tijdje gepensioneerd. Het blijft zo leuk om te blijven werken. Bovendien voelt het nog zo fijn om mijn vakkennis en expertise uit te dragen. Daarnaast kan ik “nog” niet zonder mijn lieve klanten. Dus voorlopig blijf ik nog even werken.

Moeder van 2 zonen (Jaider 47 jaar) en (Bram 23 jaar) en 2 dochters (Sanne 30 jaar) en Roos (26 jaar). Allemaal sinds een paar jaar uit huis. Is het rustiger geworden? Nou nee, het is nog steeds een zoete inval. Vooral met Carnaval (ik ben HUGE fan ook al ben ik een INDO en kom ik uit Amsterdam).

Met mijn partner en viervoeter Bo wandelen we veel. Met al mijn hobby’s zoals lezen (crime), dansen (hardcore house), sporten (Yoga, hardlopen, Pilatus), fietsen en in Zeeland kamperen is 24 uur in een etmaal teweinig. Oh ja, ik ben ook nog Bartender bij Pop Podium 013, Stadstheater De Boemel en Paradox.