Reageer op: Stel jezelf voor

House of Content Forums House of Content Stel jezelf voor Reageer op: Stel jezelf voor

#826
Helen van Rijn
Deelnemer

Hai,

Ik ben Hèlen van Rijn, Divi-expert maar ook neuropsycholoog, intuïtief coach & energiewerker.

Ik ben 49 jaar en geboren en getogen in Eindhoven.

Als Divi-expert help ik met mijn bedrijf HelenHelpt ondernemers om in no time hun eigen website te bouwen (of nieuw vorm te geven). Ik doe dit met 1-1 Vip-dagen en sessies van een halve dag (Get it Done dagen). Alle info over mijn aanbod op gebied van websites kun je terug vinden op https://www.helenhelpt.nl.

Als neuropsycholoog, intuïtief coach en energiewerker werk ik ook met energie en lichttaal. Daarmee maak ik zichtbaar wat onzichtbaar is. Veel mensen houden zichzelf tegen, ook al hebben ze alle cursussen en workshops gevolgd op het gebied van zichtbaarheid. In een speciaal traject ‘Doorbraak in je zichtbaarheid’ onderzoeken we samen waar de blokkade zit. Dit kun je terugvinden op https://www.helenvanrijn.nl.

Iets meer over mij persoonlijk:
In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf als alleenstaande moeder van twee zonen. De oudste studeert geneeskunde in Maastricht (en woont dus niet meer thuis), de jongste zit op de havo. Ik heb al jaren een lat-relatie met de allerliefste vriend die je maar kunt bedenken. We zien elkaar alleen in de weekenden, maar bellen wel heel veel ?. Door de week run ik de boel met m’n jongste zoon. Mijn grote passie is PSV en heb dan ook al jaren een seizoenkaart op de Oost tribune. Verder handwerk ik graag, ben ik helemaal weg van de zee en geniet ik met volle teugen van een hapje eten, een terrasje pikken en andere gezellige dingen doen.

Ik werk al jaren samen met Marianne en houd van haar onuitputtelijke bron van ideeën voor mijn business. Zo tof dat ze al haar kennis nu heeft samengevoegd in dit huis. Ik laat me er graag inspireren.

Ik ben te volgen op:
instagram: https://www.instagram.com/helenvanrijn/
facebook: https://www.facebook.com/helenhelpt/
linkedin: https://www.linkedin.com/in/helen-van-rijn/?locale=nl_NL
youtube voor Divi tips: https://www.youtube.com/channel/UCJNyB838NOH9ssb86WXFMUg