Agenda House of Content

Huisgenoten

Deze plek is een plek om met elkaar te connecten. Om kennis te maken met elkaar.

Ik wil je uitnodigen jezelf voor te stellen op deze fijne plek …

(Het is géén plek een om reclame te maken, net zoals je dat thuis ook niet naar je huisgenoten doet, toch? ;-))

Stel jezelf voor

House of Content Forums House of Content Stel jezelf voor

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Auteur
  Berichten
 • #325
  Marianne Canters
  Sleutelbeheerder

  Lieve huisgenoot, fijn dat je er bent.
  Op deze plek wil ik je uitnodigen jezelf voor te stellen.
  We ben jij, wat doe je, wat is je expertise? Deel gerust je website en je social media kanalen.

  Deze plek is geen plek om reclame te maken of acties die je hebt in het licht te zetten.
  Het moment dat je het jaarprogramma volgt komt dat vanzelf aan de orde op een andere manier en op een andere plek.

  Hier gaat het om het maken van verbinding met elkaar. Omdat we dit samen doen.
  Samen maken we met onze expertise op onze manier de wereld een fijnere plek.
  Hier moedigen we elkaar aan. Hier luisteren we naar elkaar en denken we met elkaar mee.
  Daar is dit forum voor bedoeld.
  Laat op deze plek vooral weten wie je bent en op welke manier jij voor jouw mensen van betekenis wil zijn en maak die connectie met elkaar.
  Liefs, Marianne

  #761

  Hallo allemaal, mijn naam is Nathalie Bisselink, 52 jaar en ik woon in Gendt( Gelderland) ik heb 2 dochters Michelle en Charlotte (23 en 21 jaar oud) en een lieve man Jos.
  Mijn beroep is zelfstandig kapster en ik hoop hier te kunnen leren om mooie content te gaan schrijven en mijn juiste doelgroep aan te spreken.

  #762
  els jonkheer
  Deelnemer

  Hallo “huisgenoten”, mijn naam is Els Jonkheer, bouwjaar 1963 en woonachtig in Giethoorn. (Natúúrlijk met b&b want die heeft iedereen hier 😉 Ik ben helemaal fan van massage als middel om diep te ontspannen en af te reizen in jezelf. Ik hou ervan om via trage zachte aanrakingen deze vrouwelijke-ruimte te creëren voor diegene onder mijn handen. Ik begeef me dus het liefst in de stemming die als zweverig/filosofisch wordt weg gezet. Dat is mijn uitdaging. Ik vind mijzelf niet zweverig maar een vrolijke levensgenietster van mooie mensen en dingen om mij heen. Ik zoek naar woorden om een brug te slaan tussen binnen en buitenwereld en hoop hier inspiratie op te doen.

  #764
  Miranda Romer
  Deelnemer

  Hallo huisgenoten! Na de housewarming party kon ik niet anders dan me hiervoor aanmelden en op de bank duiken. Er borrelde zo veel in mijn hoofd! En dat is ook mijn uitdaging: ik doe veel, kan veel, weet veel… maar hoe combineer ik dat nou tot iets geweldigs waarmee ik mijn droom – vrouwen ondersteunen op hun pad naar zichtbaarheid, naar authenticiteit en naar in hun kracht staan.

  Mijn bedrijven heten Zichtbaar Jij en Zichtbaar in je Kracht (beide onder die naam te vinden op insta en facebook). De eerste is vooral gericht op coaching, workshops & fotografie, de tweede op de kracht van essentiële oliën ter ondersteuning van mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Daarbij horen spiritualiteit en natuur op de een of andere manier ook nog in het rijtje thuis. Het is hoog tijd om zelf rechtop te staan en me te laten zien!

  Ik ben Miranda Römer, 54 jaar jong, getrouwd met René en woonachtig in Lelystad. Van oorsprong heb ik arbeids-en organisatie psychologie gestudeerd, vroeger wilde ik lerares of maatschappelijk werkster worden. Oh ja, mijn grote droom is om over een paar jaar locatie onafhankelijk te kunnen werken, want… dan willen we heel graag emigreren naar Portugal. Tja…

  Meer weten? Vraag en ik antwoord!

  #774
  Carin Hafkamp
  Deelnemer

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Carin Hafkamp, 57 jaar jong, ik houd van wandelen, muziek, podcasts luisteren, lezen, koken, mediteren, met vrienden leuke dingen doen en nog veel meer. Ik kijk er naar uit om jullie beter te leren kennen.

  Als verlies- en rouwcoach begeleid ik mensen bij verlies en rouw en verweef in die coaching ook healing, mediumschap en systemisch werk. Ik heb als missie om het taboe rondom verlies te doorbreken, laten we vooral met elkaar in gesprek gaan en elkaar tot steun zijn. De verbinding die dan ontstaat is magisch. En als ik het over verlies heb dan heb ik het over verlies in de breedste zin van het woord, overlijden dierbare, stuklopen van een relatie, ongewilde kinderloosheid, verlies van gezondheid, levend verlies, enz, enz.

  #775

  Hi allemaal,

  Wat leuk om samen in dit huis te zijn. Meestal werk ik alleen, dan is dit huis wel heel fijn en gezellig.

  Als Virtual Professional ben ik er voor ondernemers die vol vertrouwen inzetten op hun high end succes, willen groeien én die de waarde van uitbesteden inzien. Mijn expertise ligt op het uitvoerende vlak bij e-mailmarketing en financiële administratie. Daarnaast denk ik graag met ondernemers mee en help ze een eigen team op te zetten.

  Ik ben Daniëlle Davelaar (46), samenwonend in Dordrecht met mijn vriend, zoon, parttime met mijn bonuszoon en onze hond. Ik heb ook nog een dochter die inmiddels al op zichzelf woont. In mijn vrije tijd toer ik graag met de cabrio en hou ik van lekker eten en drinken, zowel het zelf maken als ergens gaan eten.

  Wil je meer van me weten? Kijk dan op mijn website: http://www.danielledavelaar.nl of op mijn social mediakanalen Facebook, Instagram en LinkedIn

  #782

  Hallo Allemaal,

  Mijn naam is Elike van de Kerkhof en woon samen met mijn man en hond in Nuenen, vlakbij Eindhoven.
  Ik heb een zoon en dochter (beide het huis uit).
  Mijn hobbies zijn wandelen met mijn hond, Fitness, fotograferen en ik zing bij een popkoor.
  Na 40 jaar Rabobank, kwam ik in 2018 thuis te zitten.
  Toen het beroep Virtual Assistant op mijn pad kwam, werd ik heel enthousiast en ben de opleiding gaan volgen.
  Daarna ben ik me gaan specialiseren in Social Media.
  Omdat het toch begon te knagen en ik geen voldoening meer kreeg van visuals maken en inplannen van berichten heb ik nu bezig met een training waarin ik ook mijn klanten ga coachen.
  Nu help ik vrouwelijke ondernemers die coachen voor en met honden, met het laten groeien van hun online bedrijf dmv het uit handen nemen van marketing taken.

  Omdat ik nooit tevreden ben over de content die ik schrijf, wil ik me hier graag laten inspireren.

  Wil je meer weten? Kijk eens op mijn website https://www.e-like.nl/ en ik zit op alle social mediakanalen en Pinterest.

  #781
  Anne Kanters
  Deelnemer

  Hi Goedemorgen
  This is me, Anne.
  Vrouw, yogadocent, zelfstandig ondernemer (eigen YogaStudio) 56 jaar jong. Ik houd van reizen, avontuur, lezen, slapen, schrijven, honden, yoga, natuur, massage, moeder van 3.
  Sinds 20 jaar geef/organiseer ik yogalessen, workshops, vakanties in binnen- en buitenland.
  Sinds een jaar nu geef ik ook Thaise Yoga Massages, in september begin ik aan het derde en laatste jaar van de opleiding tot Massage Therapeut.
  Ik houd van woorden omdat ze er toe doen, ze hebben een energie. Spelen met woorden, de juiste woorden kiezen in mijn lessen is iets wat ik belangrijk vind.
  Ik ken Marianne al een tijdje, heb ook de 100 dagen schrijf geluk gedaan.
  En ben heel benieuwd naar the House of Content en zie dat er al een aantal mooie vrouwen zijn met interessante verhalen en dromen. Mijn (stiekeme) droom is om een boek te schrijven.

  Wil je meer weten over mij, neem een kijkje op: https://diwaliyoga.nl/ en https://diwaliyogaonline.nl/

  #803
  Elvire Nesselaar
  Deelnemer

  Hoi hoi Elvire Nesselaar (huidverbetering voor hem & haar) is mijn naam en ik ben dè rimpelkiller van het zuiden. In Tilburg om specifieker te zijn. Ik help 30 plussers, adviseer en begeleid ze om een gezonde huid te behouden. Zowel van buiten als van binnen. Het wordt een spannende tijd voor mij. Ik wil iets nieuws gaan opzetten in de vorm van een jaarprogramma. En ik ben er achter gekomen dat ik dat niet niet alleen kan.
  Mijn SM kanalen zijn FB, Insta, IN. Daar begint het al, dat is mijn eerste uitdaging. Uit mijn comfort zone komen en meer van mezelf laten zien! Wat dat doe ik véél te weinig. Ach ja je bent nooit te oud om te leren 🙂
  http://www.elvirenesselaar.nl
  http://www.instagram.com/elvirenesselaar/
  https://nl.linkedin.com/in/elvirenesselaar/
  http://www.facebook.com/elvire.nesselaarschoonheidsspecialist

  Ik ben 68 en inmiddels al een tijdje gepensioneerd. Het blijft zo leuk om te blijven werken. Bovendien voelt het nog zo fijn om mijn vakkennis en expertise uit te dragen. Daarnaast kan ik “nog” niet zonder mijn lieve klanten. Dus voorlopig blijf ik nog even werken.

  Moeder van 2 zonen (Jaider 47 jaar) en (Bram 23 jaar) en 2 dochters (Sanne 30 jaar) en Roos (26 jaar). Allemaal sinds een paar jaar uit huis. Is het rustiger geworden? Nou nee, het is nog steeds een zoete inval. Vooral met Carnaval (ik ben HUGE fan ook al ben ik een INDO en kom ik uit Amsterdam).

  Met mijn partner en viervoeter Bo wandelen we veel. Met al mijn hobby’s zoals lezen (crime), dansen (hardcore house), sporten (Yoga, hardlopen, Pilatus), fietsen en in Zeeland kamperen is 24 uur in een etmaal teweinig. Oh ja, ik ben ook nog Bartender bij Pop Podium 013, Stadstheater De Boemel en Paradox.

  #826
  Helen van Rijn
  Deelnemer

  Hai,

  Ik ben Hèlen van Rijn, Divi-expert maar ook neuropsycholoog, intuïtief coach & energiewerker.

  Ik ben 49 jaar en geboren en getogen in Eindhoven.

  Als Divi-expert help ik met mijn bedrijf HelenHelpt ondernemers om in no time hun eigen website te bouwen (of nieuw vorm te geven). Ik doe dit met 1-1 Vip-dagen en sessies van een halve dag (Get it Done dagen). Alle info over mijn aanbod op gebied van websites kun je terug vinden op https://www.helenhelpt.nl.

  Als neuropsycholoog, intuïtief coach en energiewerker werk ik ook met energie en lichttaal. Daarmee maak ik zichtbaar wat onzichtbaar is. Veel mensen houden zichzelf tegen, ook al hebben ze alle cursussen en workshops gevolgd op het gebied van zichtbaarheid. In een speciaal traject ‘Doorbraak in je zichtbaarheid’ onderzoeken we samen waar de blokkade zit. Dit kun je terugvinden op https://www.helenvanrijn.nl.

  Iets meer over mij persoonlijk:
  In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf als alleenstaande moeder van twee zonen. De oudste studeert geneeskunde in Maastricht (en woont dus niet meer thuis), de jongste zit op de havo. Ik heb al jaren een lat-relatie met de allerliefste vriend die je maar kunt bedenken. We zien elkaar alleen in de weekenden, maar bellen wel heel veel ?. Door de week run ik de boel met m’n jongste zoon. Mijn grote passie is PSV en heb dan ook al jaren een seizoenkaart op de Oost tribune. Verder handwerk ik graag, ben ik helemaal weg van de zee en geniet ik met volle teugen van een hapje eten, een terrasje pikken en andere gezellige dingen doen.

  Ik werk al jaren samen met Marianne en houd van haar onuitputtelijke bron van ideeën voor mijn business. Zo tof dat ze al haar kennis nu heeft samengevoegd in dit huis. Ik laat me er graag inspireren.

  Ik ben te volgen op:
  instagram: https://www.instagram.com/helenvanrijn/
  facebook: https://www.facebook.com/helenhelpt/
  linkedin: https://www.linkedin.com/in/helen-van-rijn/?locale=nl_NL
  youtube voor Divi tips: https://www.youtube.com/channel/UCJNyB838NOH9ssb86WXFMUg

  #859
  Andra Leushuis
  Deelnemer

  Hoi,

  Ik ben Andra Leushuis en ik ben yogadocent. Daarnaast werk ik nu ook nog als arbeidsdeskundige. Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met yoga, zodat ze leren vanuit hun innerlijke behoefte te leven.

  Over een half jaar wil ik kunnen zeggen dat ik mijn werk als arbeidsdeskundige niet meer nodig heb, zodat mijn volledige focus op mijn yogabedrijf gericht is.

  Als jullie mij willen volgen kan dat:
  Instagram: Yogandra-schoonhoven
  Facebook: facebook.com/Yogandra.nl
  Website: http://www.yogandra.nl

  Privé woon ik samen met mijn partner en 2 kinderen van 16 en 13 in Schoonhoven.

  Ik kijk er naar uit om jullie beter te leren kennen en te ontmoeten.

  Groet
  Andra

  #902
  Yvonne Aarts
  Deelnemer

  Ik ben Yvonne Aarts, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Wij wonen in Oss, waar ik mijn praktijk run voor ‘anders leren’ Ik leer iedereen tussen 8 3n 18 anders leren, waardoor ze weer met vertrouwen naar school gaan. Vanaf september wil ik ook de docent leren dat het anders kan en daarvoor doe ik mee met de challenge, want daar moet ik nog de goede woorden voor vinden

  #903
  Anneke de Lang
  Deelnemer

  Hallo,

  Mijn naam is Anneke de Lang en woon in Enkhuizen, 70 jaar, getrouwd, kinderen en kleinkinderen.

  Op latere leeftijd ben ik kunstenares van Hemel en Aarde geworden, ik schilder AardeEngelen menselijke engelen , Engelen, Lichtmeesters en gidsen en zieltjes.

  Daarvoor heb ik 33 jaar een eigen schoonheidssalon gehad…eerder nooit geschilderd en kreeg na een innerlijke transformatie een innerlijke roep dat ik kunstenares ben.

  Nu acht jaar verder en schilder prachtige, helende schilderijen waar mensen blij van worden.

  En wil graag leren om mijn missie onder woorden te brengen.

  Lieve groet,
  Anneke
  http://www.annekedelang.nl

  #1801

  Hi, Na een inspirerende dag bij Marianne afgelopen week is het eens tijd om op bezoek te gaan in dit huis. Mijn naam is Margreet Bouwmeester. 66,5 jaren jong. Ik woon te Roosendaal, Mijn passie is mijn werk sinds 25 jaar. Mijn passie sinds mijn 8e levensjaar is paarden. Ik behandel paarden met acupunctuur en cranio sacraal therapie en geef wereldwijd trainingen in ” hoe beweegt de ruiter” . Mijn achtergrond is Alexander Techniek teacher, Centered Riding clinician en Franklin method level 1 educator. Ook ben ik opgeleid als acupuncturist humaan en equine, Chinese kruidengeneeskunde en equine cranio sacraal therapy. Mijn bedrijf is Alona voor paard en mens http://www.alona.nl

  Marianne is mijn inspirator wat betreft blogs schrijven en marketing. Ik heb de intentie om volgend jaar een boek over ” hoe beweegt de ruiter” en ” de ruiter vormt het paard”. uit te geven.

  Mijn missie is het leven voor de paarden aangenamer te maken door bewustzijn te creëren bij de mens.

  Hartelijke groet
  Margreet
  http://www.alona.nl. http://www.margreetbouwmeester.nl

  #1933
  Esther Hazendonk
  Deelnemer

  Hoi lieve huisgenoten, Mijn naam is Esther Hazendonk, ik ben vrouw, moeder, yogalerares en eigenaresse van Yoga Centrum Rivierenwijk, het Gelukscentrum van Utrecht.

  Mijn hele leven ben ik al bezig met ‘leren leven’ als mens én als vrouw in deze wereld en yoga is daar een heel fijn middel voor, wat uiteindelijk geleid heeft tot waar ik nu sta.
  Mijn missie is om vrouwen meer licht, liefde, rust en ontspanning te laten vinden, zodat dat uitgedragen wordt in de wereld. Het yogacentrum speelt daar een centrale rol in en is een middel om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken.

  In coronatijd had ik veel tijd over omdat het yogacentrum gesloten was en ben ik met Marianne gaan werken als schrijfcoach en nu doe ik het Jaarprogramma. Als ondernemer ben ik daardoor erg gegroeid en blijf ik doorgroeien.

  liefs,
  Esther

  Yoga Centrum Rivierenwijk Utrecht


  https://www.zwangerschapsyogautrecht.nl/

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 16)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.