Jij bent binnen!

In je inbox heb je een mail ontvangen met jouw inlogggevens, bewaar die mail goed zodat je ze steeds bij de hand hebt.

Start bij de Entrance, via het menu bovenaan deze pagina. Je hebt meteen toegang tot de Lounge en de Huisgenoten-community. In de thuiskalender kun je zien wat er allemaal gepland staat te gebeuren.
In september start het Expert Powerhouse Jaarprogramma. Wil jij met mij aan jouw expertpositionering werken en voor meer mensen, vanuit jouw missie, van betekenis zijn met oprecht onderscheidende content? Maak dan een afspraak met me, ik geef graag een 1 op 1 rondleiding terwijl we onderzoeken of het Jaarprogramma bij je past.
klik op: Ja ik wil een afspraak en kies de datum en tijd die bij je past.

Fijn dat je bent.
Ik zie ernaar uit met je aan de slag te gaan!

Marianne Canters house of content schrijfcoach

hetistijd

House of Content Office