Journaling

Op deze plek vind je vier onderdelen die je input geven voor je journalen. 

100 Dagen Schrijfgeluk is een programma om mee te beginnen. Na het starten ervan ontvang je elke dag een mail in je mailbox met een vraag waar je de volgende ochtend over kunt journalen. Meer in je mailbox na het opstarten.

365 Geluk is een journalprogramma waarmee je op onderzoek uitgaat, naar wat geluk voor jou speciaal betekent. De komende 10 maanden ontvang je elke maand een masterclass die je input geeft hierbij. Ik geloof dat je uit elke dag geluk kunt halen en dat je dus elke dag gelukkig kunt zijn. Betekent dat 24/7 euforie? Nee, dat bedoel ik niet. Hoe het werkt ontdek je zodra dit programma start. 

De Journalprompts zijn losse prompts (insteken/vragen/beginnetjes) die je steeds kunt gebruiken als je ze nodig hebt. Soms hebben ze te maken met een visualisatie die je ook in de Master Bedroom krijgt. Als dat zo is, is dat aangegeven. (Hint: het kunnen ook mooie aanzetjes zijn voor socialmediaberichten en andere content.)

Business journaling met de maan is een manier om te ontdekken hoe jij doelen kunt realiseren door te werken met de maan. In de video leg ik uit hoe dit gaat.

 

Scroll naar onder om op te pakken wat jij op wil pakken.

journaling
Content Tweedaagse
Je (content)marketingplan

100 dagen Schrijfgeluk

365 Geluk

soutterainsessie foto 2
Q&A's marianne canters schrijfcoach

Journalprompts

Er is iets magisch met de maan

Business Journaling met de maan

Business Journaling met de maan

 

Ik noem het Business Journaling, maar je zult merken dat wat er in het licht komt te staan, veelal, en misschien wel alles, te maken heeft met jou.

Deze journalmethode gebruik ik naast de Morning Pages, op een paar momenten in de maan(d). Maar, ontwikkel vooral je eigen manier, dat is de uitnodiging die ik doe aan jou. 

In de video bij dit onderdeel neem ik je mee door de maancyclus; laat je verrassen door wat ik je vertel. 

Klik op de afbeelding of de tekst hiernaast en de video start meteen. 

Ik wens je heel veel fantastische ontdekkingen en manifestaties toe …