...

Over marketing en sales


MODULES

Over marketing en sales

Laatste activiteit op 24 June 2024


Geld

Super interessant.
Maar kan oprecht megavervelend zijn.
Niet voor iedereen overigens.

Dus als geld voor jou geen ‘ding’ is, jij je waardevol genoeg voelt en jouw sales een soepellopend vehicle is binnen jouw steeds groter groeiende bedrijf, dan kun je deze Special Voicememo overslaan.

In deze Special Voicememo over geld geef ik je namelijk drie belangrijke stappen die je mag zetten, als jij door deze mail getriggerd wordt en als je de ambitie hebt groter te willen groeien met je bedrijf. En dus meer klanten te willen helpen, en meer geld te verdienen dan je doet op dit moment.

In de memo spreek ik het over het Money Mindset Manifest. Een werkboek dat ik al eerder over dit onderwerp heb geschreven.
Met mijn learnings daarin, praktische tips voor jou en ruimte om jouw eigen Manifest te creëren – het begin van een fantastisch mooie nieuwe business- en ontwikkelingsreis …

Het Money Mindset Manifest Werkboek is 9,95 (excl. btw) en kun je hier bestellen.

Door mijn eigen Money Mindset Manifest te creëren, zette ik daadwerkelijk een nieuwe reis in gang. Een reis die ervoor zorgde dat ik niet meer in de paniek schoot als er geld uitging, dat ik mijn bankrekening zag groeien en dat ik meer en meer mijn eigen waarde niet alleen ging zien, maar ook intrinsiek ging voelen. En dat veranderde alles.

Neem even de tijd en maak tijd vrij na afloop, zodat je hier verder over kunt journalen en kunt starten met het vernieuwen van jouw geldbewustzijn. Stap 1.
Wat eigenlijk niet eens stap 1 is.
Stap 1 is beslissen dat je een andere (geld)toekomst wil.

Luister naar: De drie stappen die je nodig hebt om geld een ‘natuurlijk’ onderdeel te laten zijn van je bedrijf.

MODULES
This lesson is a preview

4 Lessen