Jij doet mee!

Mastering the art of max

fun / passie / Flow

Take care of yourself en herken de frequentie van waar je bent … 

To The MAX!

Als het supergaaf gaat zijn. Max Fun. Als je je ziel en hart in kwijt kunt. Max Passie. Als je erdoor kunt meedeinen op wat leven en business je brengt _ ja, die heerlijke staat van zijn …

Wat als het allemaal kan en mag? Die FUN, PASSIE & FLOW? Zoals past bij jou? Zonder concessies? NIet: zoals ‘t HEURT?

We stappen uit de templatecultuur – feed your inner rebel with this …

Marianne Canters house of content schrijfcoach

funpassieflow

House of Content Office

 

In de openingslive ontdek je waarom dit programma niet zomaar een programma is, maar een proces.En wat heeft het 5e van Beethoven te maken met jou, je fun en je business?

Ik ontvang graag jouw FUNBOARD – ik leg in de video uit hoe en wat. Als je me je FUNBOARD mailt, kijk ik graag met mijn creatieve brein naar je board en je business – ik neem alle boards in een livesessie mee 🙂 Stuur je het deze week in, krijg je in de komende live mijn visie – is het een week later, dan in de live daarna … Heb je vragen? Mail me! Kijk eerst de video:

 

 

Wat als jij écht beslist FUN leidend te laten zijn?

met Marianne MAMAX

Ik trok een kaart voor deze week die in het teken van FUN staat. En de kaart die ik trok was de kaart ANGUISH – oftewel doodsangst. Bijzonder contrast dat ik meeneem in deze audio. Luister deze en beantwoord voor jezelf in je journal de volgende vraag:

Als ik beslis MAX Fun te gaan doorvoeren in mijn bedrijf en de keuzes die ik maak – welke angst zit er aan de andere kant van die Fun? De vraag is niet bedoeld om te oordelen over jezelf, maar puur om nieuwsgierig te zijn … en te ontdekken hoe jullie samen op kunnen trekken 🙂

 

De passie straalt eraf! 

Passie is net als fun te voelen. Door het scherm. Het is wat je doorzettingsvermogen geeft. Maar het is ook waar de liefde floreert voor wat je doet.

En wanneer je de staat van passie voelt is de overgang naar Flow vrij snel gemaakt.

 

Ook deze sessie een paar mooie inzichten en ‘huiswerkopdrachten’. Kijk de video en zet je volgende MAMAX-stap.

 

 

 

DE JOURNALVRAGEN – deze zijn bewust gerelateerd aan je business. Passie is wat ervoor zorgt dat je het bloed door je aderen voelt stromen. Dat je het gevoel geeft leven te léven. It makes you feel excited … 

Pak pen en papier of je journal en laat je pen over het papier gaan. (Tip: doe dit met passie. Niet omdat je het MOET doen, maar omdat je die passie ook in je bedrijf WIL doorvoeren – schrijf de vragen over, ga naar een fijne plek, neem de tijd, pak er een wijntje bij, met of zonder alcohol, doe waar JIJ zin in hebt – en laat je niet beperken door wat je HOOFD hierover zegt …)

 

  1. Wat is het meest passievolle moment dat je hebt ervaren in je ondernemersreis tot nu toe? Beschrijf in detail hoe dit moment aanvoelde en welke acties je nam.
  2. Welke activiteiten of aspecten van je bedrijf brengen de grootste golf van passie in je naar boven? Hoe kun je deze elementen nog verder versterken en benutten?
  3. Hoe zou je die passie in woorden kunnen vatten, zodat anderen het ook kunnen voelen? Schrijf een korte passage die jouw passie voor je bedrijf weergeeft. Alles is goed, dit is gewoon spelen en oefenen …
  4. Denk aan een situatie waarin je jouw passie volledig hebt laten zien. Hoe heeft dit je zichtbaarheid en connectie met je doelgroep beïnvloed?
  5. Reflecteer op een moment waarop je passie je kwetsbaar maakte. Wat heb je geleerd van deze ervaring en hoe heeft het je groei als ondernemer beïnvloed?
  6. Welke concrete stappen kun je nemen om meer ruimte te creëren voor passie in je dagelijkse werkzaamheden? Hoe kun je dit integreren in je routine?
  7. Hoe zou je jouw passie kunnen uitdrukken door middel van visuele elementen in je content? Denk aan kleuren, afbeeldingen of ontwerpen die je passie weerspiegelen. Ik geef even het voorbeeld van mijn Feed op Instagram. Je ziet (waarschijnlijk) dat er over de foto’s al een tijd een rode gloed zit … 
  8. Beschrijf een scenario waarin je jezelf helemaal verliest in je passie. Wat zou het betekenen om deze staat van flow(!) vaker te ervaren in je werk?
  9. Bedenk een concrete actie die je kunt ondernemen om je passie nog krachtiger over te brengen naar je doelgroep. Hoe zou je dit kunnen implementeren in je contentstrategie?
  10. Hoe zie je jouw bedrijf bloeien en groeien wanneer je je passie volledig laat zien in alles wat je doet? Schets een beeld van de impact die dit zou hebben op je onderneming en de mensen die je wilt bereiken. Gebruik je fantasie en schrijf het helemaal uit …

De antwoorden op de vragen zijn voor jezelf, ik hoef ze niet te ontvangen. Het is puur voor jou om inzicht te krijgen en je te helpen nieuwe keuzes te maken die je helpen The ART of MAX te gaan leven …

 

MAX FLOW LIVE 3: Pas op, je kunt zomaar meteen áán staan, gedreven om verandering te brengen. MAX Flow wil je omdat dit je ook in die hoogste frequentie bent. Verbonden met je Higher Self en inspiratie – niet alleen tijd vergetend, maar ook meest powerful, om zo met de flow van het leven om te kunnen gaan …

2 ‘huiswerk’opdrachten. Jouw eigen muzieklijst en terug in de tijd, zoekend naar die momenten dat je wéét dat je echt in die flow bent. Ik geef je verder 5 belangrijke aandachtspunten die ervoor zorgen dat jij die belangrijke flow op kunt roepen. 

In kunt plannen zelfs. Met een paar tips die hierbij ook helpend kunnen zijn. En ik zie je graag komende week weer … (én in je mailbox.)

 

Flow is een van de mooiste onderwerpen om je in te verdiepen. Wanneer jij je namelijk bewust bent van hoe flow werkt bij je en hoe gemakkelijk die al verstoord kan worden, voor die begonnen is, dan verandert dat je hele creatiespel. Hoe beter jij met jouw flow connected bent, hoe beter jij kunt ‘presteren’, maar vanuit een heerlijk gevoel … Ik ga in deze audio de verdieping in. Luister en stel je vragen; stap hier actief in, omdat dit oprecht je ‘versnelling’ is. 

MAX FPF LIVE 4:  Je weet waar je je MAX Fun, Passie en Flow kunt vinden en hoe ze voelen. Nu gaat het erom om te kijken hoe je bijvoorbeeld een routine of ritueel kunt ontwikkelen waardoor je in het MAX FPF-gevoel kunt komen. Die hoge frequentie. 

Ga je vanuit die frequentie je content maken en je business draaien, komt die energie ook naar buiten toe vrij. En het voert door ook in je privé …

Jouw MAX FPF zorgt dat je geniet, zoveel als mogelijk van alles wat je doet. En zoals je misschien al hebt gemerkt, zorgt die ook dat je die zelfs al meeneemt gedurende je dag … En je venusplaatsing zorgt hier ook voor. In deze sessie ook meer hierover.

 

Fun, Passie en Flow. Je voelt het. Je weet het. Je stapt erin en wil er niet meer uit. MAMAX.

En toch …

kunnen situaties de overhand nemen.

Die je uit de flow brengen.

Waardoor fun verderweg lijkt te zijn.

En de passie niet meer voelbaar is.

Situaties die de snelheid halen uit dat waar je mee bezig was, het momentum stoppen waar jij in zat.
De hoge FPF frequentie waar je in zat is even niet voelbaar.

Wat je dan wel voelt is verwarring. Twijfel.
Je houdt in.

Wat later weer kan leiden tot schuldgevoel. Schaamte misschien wel.

That is life. En normaal. Het is niet continu de MAX. De kunst is te herkennen op welke frequentie je zit en om ervoor te zorgen dat je de fijnste frequentie weet vindt.

Hoe jij je voelt is één op één van invloed op je business. Zéker als je zzp’er bent. Jij bent degene die het doet én die aan het roer staat van je bedrijf.

Wanneer jij zorgt voor jou, voor jouw fijne vibe, kun je van betekenis zijn. Voor de lieverds om je heen, voor je klanten en voor de mensen die zich in jouw online en offline wereld bevinden; in welke relatie dan ook.

Het is dus essentieel dat je dus ook van betekenis bent voor jezelf.

En dat ben je door jezelf goed in de gaten te houden, in verbinding te zijn met jezelf en daardoor jezelf leren geven wat je nodig hebt. Ook wanneer de FPF Factor minder goed te voelen is. 

Het moment dat dat is, heb je verschillende tools die je kunnen helpen terug te komen. Zoals het ritueel dat je in deze week aan het ontwikkelen bent.

Een andere tool is deze speciale visiualisatie/meditatie. Voor je deze gaat doen, leg  alvast een journal klaar en een pen. Om eventueel op te schrijven wat binnenviel …

Je kunt de meditatie doen wanneer je wil. Hij zal je keer op keer weer van vertrouwen, energie en nieuwe, helpende inzichten voorzien. Doe deze steeds als je hem nodig hebt … en ook nu kan, tijdens MAMAX, kan die al veel voor je doen.