Spice Up Your Content Challenge

Summer Expert Challenge

De challenge (van 9 tot en met 13 januari) is voor jou als je klaar bent met:

  • het steeds in hetzelfde rondje blijven draaien als het over je contentcreatie gaat;
  • het jezelf steeds op de achtergrond houden;
  • het twijfelen of je wel goed genoeg bent;
  • het genoegen nemen met doelen die maar een vage afspiegeling zijn van doelen die je werkelijk wil bereiken.

Elke dag een livesessie met input die je helpt meer SPICE in je content te krijgen, waardoor jouw content op gaat vallen bij die mensen waarvan jij wil dat die content op gaat vallen. De sessies zijn van 8.30 tot 9 uur. Na de sessie ontvang je een gave SPICE-oefening die je toe kunt passen. Kun je er niet bij zijn, dan ontvang je een link naar de replay – die sowieso altijd op deze pagina te vinden is.

Op deze pagina vind je dus dagelijks de opnames van de livesessies terug. Wanneer je meedoet, geef dit aan in je stories, tag mij en gebruik de #SUYC. Je kunt er een gratis ticket voor het Missie Event van 20 januari 2023 mee winnen, op een supergave locatie in Geldrop. Een dag waarmee je je hele contentvibe voor altijd kunt veranderen.

Ik wens je een supergave challenge toe!

Liefs,

Marianne

Livesessie 1

 We zijn gestart! 

Het gaat in deze sessie over de fases die je mensen doorlopen vanaf dat ze in contact komen met jou: Know Like Trust. Alleen voeg ik er nog een aan toe: Friendship.

Je bouwt met je content een band op met iemand. En je content spice geven, kan ook door de band echt een persoonlijk tintje te geven en iemand mee te nemen in … een nieuwe uitdaging. Ik daag je uit in de sessie.

Heel benieuwd welke uitdaging jij aangaat. 

 

Livesessie 2

 Ook helemaal passend bij Know Like Trust en Friendship is de spice die ik geef deze tweede dag. 

Hierbij krijg je 6 insteken die je helpen jouw eigen spicy mening of visie te vinden die je in jouw content naar voren kunt laten komen.

 

In de mail die je bij deze dag ontvangt, 3 teksttemplates die je kunt gebruiken.

 

Heel benieuwd naar jouw spicy mening.

 

 

 

Livesessie 3

 V E R T R O U W E N

Hoe werkt vertrouwen eigenlijk en hoe neem je dat in je content mee?

Niemand doet zaken met iemand die die niet vertrouwt. Het is dus van belang dat je weet dat je met je content aan vertrouwen bouwt. 

Er zijn 13 gedragingen die bijdragen aan (ver vergroten van) vertrouwen. Ik geef er 5 die je in je content kunt benadrukken. Natuurlijk op een open, eerlijke en authentieke manier. Dat is er al één van. 

Livesessie 4

Jouw content spice geven voor je mensen, gebeurt ook als je die wat ook spicy maakt voor jezelf. En daar gaat deze sessie over.

Ik geef  je twee insteken voor hoe je dit doet.

En ik ben heel benieuwd wat jij hieruit gaat oppikken én toepassen!

Livesessie 5

 En dan de laatste sessie. Een sessie waarin het gaat over durven zeggen waar je voor staat, wat je doet. Hoe je van betekenis bent. Wat je mensen bij je kunnen.

 

Jouw elevator pitch … op social media. Met trots. Zonder schaamte. Dat is hoe je ervoor zorgt dat je nog meer spice aan je content geeft.

 

Jij staat voor wat je doet.
Ook online.

Laat je inspireren door de voorbeelden uit de sessie.

 

Afsluiting