Zoekende naar een goede titel, werd het deze: welke belangrijke beslissingen heb je te nemen? Want dat is wat de weg leidde naar The House of Content, die op het moment dat deze opname is gedaan, bijna gelanceerd gaat worden. Ik deel wat ik onderweg tegenkwam, vanaf het moment dat ik besloot volledig voor mijn eigen missie te gaan en die schaamteloos te gaan uitdragen, in content en waar ik verder maar ben.
Ik deel dit op zo’n manier dat jij meteen naar jouw bedrijf kunt kijken en naar jouw plek als ondernemer daarin. Naar wat jij te doen hebt, en naar aanleiding van deze podcast ook jezelf kunt gaan vragen: welke belangrijke beslissingen heb ik te nemen?
Het is aan te raden pen en papier erbij te pakken. En mee te schrijven, ik geef het een aantal keer aan. De zinnen die ik zeg zijn op dat moment als goudklompjes, die ik daarvoor eerder zelf nog niet eens zo uitgesproken heb. Maar waarvan ik voelde dat ze mega waardevol zijn voor jou.
Met andere woorden: een zeer waardevolle podcast-episode voor iedereen die nu voelt dat de tijd rijp is. Dat het tijd is te gaan doen met hun expertise wat ze komen doen. Dat het nu tijd is voor jou.
 
Ik spreek in de podcast over de volgende coaches/teachers:
Anne Quaars
Katrin Zenkina
Monique van der Klooster
De linken onder deze vrouwen gaan naar hun Instagram. Via hun link in bio lees je meer.
Met Monique nam ik eerder een podcast-episode op:
EP27 – Belemmerende overtuigingen, zo kom je er vanaf.
Wil jij meedoen met het jaarprogramma, maak dan meteen een vrijblijvende afspraak met me zodat we kunnen kijken of het past.
De nieuwe episode luister je hier: